21 octombrie, 18.45-21.30

Determinare, pasiune, reziliență cu Marta Ușurelu, Business Owner at Revista Biz

Determinare, pasiune, reziliență, mersul până în pânzele albe pentru ideea în care crezi și business-ul pe care îl construiești. Despre curaj, riscuri și perseverență, despre strategie cu un dram de nebunie.

28 octombrie, 18.45-21.30

Business Model cu Claudiu Jojatu, Head of Strategy & Co-founder at Milk & Cookies \ Digital Branding Studio & Viața de freelancer

Strategia de business e importantă încă de la lansarea produsului/serviciului. Ai validat ideea, monetizezi și proiectul e viabil. Cum planifici mai departe? Ce faci ca antreprenor la început de drum? Cum te promovezi și cui? Ai un public țintă? Cum arată clientul ideal pentru tine? Claudiu vine să pună lumină în strategia pe care o gândești pentru proiectul tău.

4 noiembrie, 18.45-21.30

Digitalizare cu Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR & co-fondator GPeC – The Most Important E-Commerce Event in CEE

Spui mereu că “mai mult ca niciodată am nevoie să fiu vizibil online”. Realitatea ultimelor luni sigur ne-a arătat că “mai mult” este chiar vital. Piața de digital este locul unde trebuie să activezi structurat, informat și pentru care este necesar să ai o strategie de vizibilitate care să se plieze celei de business.

11 noiembrie, 18.45-21.30

Marketing & comunicare cu Alex Dona, Ambasador Tineri Antreprenori

Workshopul de marketing și comunicare te pregătește pentru lumea reală, cea în care consumatorii produsului sau serviciului tău vor să li se vorbească în anumite momente, pe un anumit ton și să primească de la tine exact ce promiți că livrezi. Cum faci toate acestea în nebunia online-ului de astăzi? Pe ce platforme să creezi conținut? Cât de des? Poate crezi că nu toate tipurile de business trebuie să facă marketing sau să comunice pentru că, nu-i așa, tu ai un produs de nișă care se adresează unei piețe atipice. Vei afla că dacă nu ești prezent în online, de fapt nu exiști.

18 noiembrie, 18.45-21.30

Vânzări cu Andrei Dunuță, Sales & Public Speaking Trainer și Fondator Speakings

Condiția primordială în antreprenoriat este să reușești să vinzi produsul sau serviciul tău. De cele mai multe ori îți vine ușor să faci asta, dar ce faci atunci când miza e mai mare? Sau când clientul e dificil? Poate tranzacția este complicată? Cum obții “da”-ul pe care îl aștepți? Sunt tehnici de vânzări cu care nu te naști învățat. Andrei te va provoca să privești procesul de vânzări uman, natural și cu viziune pe termen lung, prioritizând nevoia clientului.

25 noiembrie, 18.45-21.30

Finanțe & Investiții cu Cristi Tudorescu, Consultant financiar IMM-uri și Startup-uri

La final de exercițiu financiar afli situația contului 121. Și crezi că este loc de mai mult, dar cât de mult? Cât e de realist să vrei să crești cu 40% într-un an? Cum jonglezi cu cifrele tale și unde trebuie să lucrezi ca să ajungi acolo? Cristi Tudorescu te ajută să înțelegi cifrele cele mai importante din exercițiul tău financiar și să le faci să lucreze în folosul tău.

2 decembrie, 18.45-21.30

Inovare continuă & adaptabilitate cu Cornel Amariei, inventator, autor, antreprenor

Un business există ca sa bifeze o nevoie. Trebuie să rezolve o problemă a unui grup de oameni. De acolo se pleacă. Cum faci asta? Cât și cum se schimbă conjunctura și parametrii până la lansare? Cât de repede trebuie să ceri feedback din piață? Ai tot ce îți trebuie să schimbi macazul în caz de necesitate? Inovarea continuă nu e doar un concept frumos pe hârtie. Trebuie trăit în organizațiile create să provoace felul în care se face business actual răspunzând la nevoi reale ale umanității.

9 decembrie, 18.45-21.30

Wrap up – Concluzii, premii, alocarea mentorilor