Programul Tineri Antreprenori se adresează antreprenorilor aflați în primii ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare. Este momentul când, pe lângă pasiune și motivație, antreprenorul simte nevoia de structură și mentorat pentru a face fine tunning în proiectul său. Tineri Antreprenori este gândit ca un mini MBA menit să ofere acces la resurse și conținut de top pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să ducă business-ul la un alt nivel. Ediția a 7-a a programului de mentorat Tineri Antreprenori 2020 are loc într-un context socio-economic unic și fragil, în care dezvoltarea antreprenorială multilaterală este mai necesară ca oricând business-urilor aflate în primii 3 ani de la lansare. Noutatea acestei ediții este axată pe adaptabilitatea antreprenorului în cadrul propriului business, pe inovație și creativitate în găsirea soluțiilor, pentru asigurarea sustenabilității, chiar și în contexte dificile.

Tineri Antreprenori este un program de mentorat împărțit în 7 ateliere practice susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu. Fiecare temă abordată aplicat business-urilor participante în cadrul celor 7 workshop-uri acoperă o parte esențială din activitatea unui antreprenor în interacțiunea sa zilnică din business-ul pe care îl dezvoltă: planificare de business, marketing și comunicare, vânzări, finanțe și investiții. Anul acesta programul accentuează suplimentar necesitatea reinventării, a soluțiilor out of the box, iar conexiunea antreprenor – business capătă o nuanță mai umană ca oricand. Astfel, am inclus în program 3 workshop-uri noi: digitalizare cu Raluca, determinare, pasiune, reziliență cu Marta Ușurelu și inovare continuă & adaptabilitate cu Cornel Amariei.

În plus, la finalul programului participanții au acces la 2 întâlniri 1 la 1 cu mentorii alocați pe parcursul programului. Mentorii sunt aleși în funcție de nevoile specifice ale business-ului fiecăruia. Un alt element de noutate este cadrul de desfășurare ce pune accentul pe colaborare interumană și inter – business, astfel, la final, participanții pot pitch-ui pentru a primi sprijin specific nevoilor lor: finanțare, parteneriate, direcții de dezvoltare sau consultanță.

Sesiunile Tineri Antreprenori se vor desfășura offline la Mindspace pentru că noi credem foarte tare în puterea comunității. Înțelegem distanțarea, însă ne dorim un strop de normalitate. Măsurile de siguranță se vor respecta pe toată durata workshop-urilor. Distanțarea și purtarea măștii sunt non-negociabile și fac parte din adaptabilitatea în care credem atât de mult și care ne ajută pe toți sa menținem un climat colaborativ și sigur. Ne repliem și mergem mai departe împreună, cu acest minim de efort și grijă pentru cei din jur.

Tineri Antreprenori mini MBA 2019 a obținut în iunie 2020 premiul Best Local Economic Development Program și recunoaștere la nivel european în cadrul Conferinței Europene JCI de la Dublin, Irlanda.

Despre JCI București

 
JCI Bucureşti este prima organizaţie locală JCI înfiinţată la sfârşitul anului 2002 în România. De-a lungul timpului, membrii JCI Bucureşti au contribuit activ la înfiinţarea majorităţii organizaţiilor locale ale JCI în România. JCI îşi propune să formeze cea mai importantă comunitate de tineri lideri, întreprinzători şi manageri din România, să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor şi să influenţeze pozitiv politicile publice. Detalii pe www.jcibucuresti.ro

Despre JCI România

 
Junior Chamber International România a fost întemeiată în 2003-2004 și numara în prezent 11 organizații locale JCI București, JCI Constanța, JCI Timișoara, JCI Cluj, JCI Brașov, JCI Iași, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Târgu Mureș, JCI Galați, JCI Suceava. Cu peste 250 de membri activi, la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități. JCI România este membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber Internațional. Detalii pe www.jciromania.ro